Направи запитване

За въпроси и запитвания

Промоции

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-10PKVPG-E/RAS-10PAVPG-E Daiseikai SUPER 9, 10 000 BTU, Клас A+++

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-10PKVPG-E/RAS-10PAVPG-E Daiseikai SUPER 9, 10 000 BTU, Клас A+++

Производител : Toshiba
Код на продукта : Toshiba RAS-10PKVPG-E/RAS-10PAVPG-E Daiseikai SUPER 9
Наличност : В наличност

* Хиперинверторен климатик 
* Енергиен клас: A+++/A +++
* Охлаждане SEER: 10.60
* Отопление SCOP: 5.20
* Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 25 кв.м./65 куб.м.
* Препоръчителен капацитет в режим отопление: 25 кв.м./60 куб.м.
* Гаранционен срок: 24 месеца

ЦЕНА-3020 лв. с ДДС + Включен стандартен монтаж

3,020.00лв.
-+


Елегантен дизайн и висок клас на енергийна ефективност както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление.

 • DC двойна ротационна инверторна технология: Daiseikai 9 е оборудван с цифров DC двоен ротационен инверторен компресор, осигуряващ безшумна работа, максимална производителност и икономия на енергия, както и по-широк работен диапазон (0,65 – 7,1 kW). Създадена от Toshiba, инверторната технология позволява на системата да регулира непрекъснато охладителния и отоплителния си капацитет. Скоростта на компресора се регулира в зависимост от нуждите и поддържа точно избраната температурата във вътрешността на помещението. Неговите високи нива на производителност и ефективност покриват и на най-взискателните изисквания.

 • Зареждане на плазмени йони: Замърсяването се йонизира от генератора на йони и се абсорбира от новия топлообменник с покритие от водна смола, който отстранява малките замърсявания, които филтрите не могат да уловят. След това те се разреждат навън от оттичащата се вода по време на охлаждане и размразяване.

   

 • Йонизатор: Генерирайки повече от 1 милион отрицателни йони за всеки квадратен сантиметър въздух, йонизаторът на Daiseikai прави Вашата атмосфера свежа, чиста и релаксираща.

 • Режим ECO: Постига икономия на енергия до 25% в сравнение със стандартната настройка, без да прави компромис с комфорта. Тази функция повишава или понижава температурата автоматично, като контролира зададената температура да не достига екстремни стойности и висока енергина консумация.

 • 3D въздушен поток: Daiseikai 8 осигурява стабилен въздушен обем и поток по 6 различни схеми. Въздушният поток се контролира хоризонтално и вертикално, за да покрие всички зони във Вашето пространство.


 • Чист режим: Този режим активира системата на филтъра за пречистване на въздуха.

 • Избор на мощност: Можете да изберете измежду 3 нива на икономия на енергия 100%, 75% и 50% за по-висока енергийна ефективност.

 • Висока мощност: Този режим осигурява голям въздушен дебит в помещението за по-бързо охлаждане или отопление, но отново безшумно!

 • Комфортен сън: Активирайте „Комфортен сън“ и Вашата климатична система ще компенсира естествената температура през нощта така, че да спите комфортно – никога повече няма да се събуждате, защото Ви е студено.

 • Самопочистване: Тази функция понижава влажността в топлообменика, като по този начин не позволява образуването на плесен във вътрешността на Вашия климатик. Когато изключите климатика, автоматично се активира вътрешеният вентилатор, който отстранява влагата и изсушава серпентината.

 • Седмичен таймер: Климатизатора на Toshiba може да се програмира с до 4 различни настройки в рамките на даден ден и 7 различни програми за седмица (опционална функция). (optional control)

 • Защита срещу замръзване: Оставете уреда да работи автоматично като зададете ниска вътрешна температура през зимата, за да предотвратите замръзването и натрупването на лед на външното тяло.

 • 8°C (5-13) в режим на отопление: При използване на тази функция температурата в помещението се поддържа на ниво от около 8°C, като по този начин се намалява шансът от замръзване на водата в сградните тръбопроводи.

 • Бързо размразяване: При тежки зимни условия можете да извършите операцията за размразяване със само едно натискане на дистанционното управление.

 • Автоматично рестартиране: Климатикът ще се рестартира автоматично със същите настройки след прекъсване на електрозахранването. Но само след активиране на функцията.

 • Автоматична диагностика: Системата извършва подробна вътрешна проверка и сигнализира евентуалните необичайни състояния.

 • Дизайн и надеждност: В продължение на повече от 50 години Toshiba предоставя на клиентите си гарантираната прецизност и експертни познания с безупречно японско качество.

Климатици
Енергиен клас на охлаждане A+++
Енергиен клас на отопление A+++
Мощност 10 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 65
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 65
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.80-2.50-3.50
EER (хладилен коефициент, охлаждане) 4.19
COP (коеф. на трансформация, отпопление) 4.04
Шум (вътрешно тяло) (dB) 27
Шум (външо тяло) (dB) 48
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 851 x 293 x 270
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 800 x 630 x 300
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.70-3.20-5.80
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 14
Тегло (външно тяло) (кг.) 41

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

* Хиперинверторен климатик 
* Енергиен клас: A+++/A +++
* Охлаждане SEER: 10.60
* Отопление SCOP: 5.20
* Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 25 кв.м./65 куб.м.
* Препоръчителен капацитет в режим отопление: 25 кв.м./60 куб.м.
* Гаранционен срок: 24 месеца

ЦЕНА-3020 лв. с ДДС + Включен стандартен монтаж

Подобни климатици

© „Елтерм“ ЕООД - Всички права запазени!