Направи запитване

За въпроси и запитвания

Промоции

Хиперинверторен климатик Gree GWH12UB/K6DNA4A U-Crown, 12 000 BTU, Клас A+++

Хиперинверторен климатик Gree GWH12UB/K6DNA4A U-Crown, 12 000 BTU, Клас A+++

Производител : Gree
Код на продукта : Gree GWH12UB/K6DNA4A U-Crown
Наличност : В наличност

* Хиперинверторен климатик 
* Енергиен клас: A+++/A ++
* Охлаждане SEER: 7.00
* Отопление SCOP: 4.60
* Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 33 кв.м./90 куб.м.
* Препоръчителен капацитет в режим отопление: 31 кв.м./80 куб.м.
* Гаранционен срок: 24/60 месеца

ЦЕНА-2170 лв. с ДДС + Включен стандартен монтаж

2,170.00лв.
-+

През настоящата година, на Българският пазар вече е достъпен и най-високият клас сплит климатизатори предлагани от GREE за Европейският пазар


Предвиден да работи и в най-суровите климатични условия, този климатик ще осигури ефективно отопление дори при външна температура от -30°С а охлаждането няма да е проблем даже и навън да е +54°С. Да се добие представа за възможностите на тази машина, помага и факта, че при външна температура от -20°С температурата на подаваният в помещението въздух е +40°С. Всичко това се постига благодарение на двустъпалният G10 инверторен компресор, патентована технология на GREE, с минимална работна честота 15Hz, както и благодарение на външният триредов топлообменник с увеличена площ.

За да е пълен комфорта GREE, предлагат стъпка на настройка на температурата през 0.5°С, регулируем по вертикала и хоризонтала въздушен поток и система i-Feel за следене на температурата в зоната, в която се намира дистанционното на климатика.


И тъй като комфорта е въпрос не само на температурно възприятие, но и на шумово ниво, дизайнът на вътрешният модул е усъвършенстван за да осигури пренебрежимо ниските 18dB(A) в нощен режим.


Говорейки за комфорт, няма как да пропуснем и визуалната наслада, която осигурява вътрешният модул на този климатик. Формата и дизайнът му са плод на почти девет месечни усилия на екип от над четиридесет специалисти в различни области. Не може да се пропусне плътното затваряне на въздушната жалюза, като просвета който остава е пренебрежимо малките 0,3мм. За да се постигне максимално силен стилистичен ефект и за да се намали шумовото ниво на вътрешното тяло, панелите му са изработени от анодизиран алуминий.


И тъй като в днешно време няма как един топ продукт да не е обвързан с глобалната мрежа, от GREE са предвидили WiFi модул, елегантно вграден зад задният предният панел на климатика. Посредством приложения достъпни за iPhone и Android базирани телефони, климатика може да бъде командван на ниво непознато до сега. Като бегъл пример ще споменем, че може да зададете размерите на помещението, в което е монтирана машината и да я накарате да избягва или да обдухва определени зони, може да създавате собствени нощни или дневни режими на работа съобразени с личните ви нужди и комфорт, както и много други. Също така, не трябва да забравяме и здравето, поради това във вътрешният модул има вграден генератор на отрицателни йони, който помага за освежаването на въздуха в помещението и премахването на вредните бактерии.


Климатикът е оборудван и със система за изсушаване на вътрешният топлообменник, която спомага за минимизирането на миризмите, които се образуват през лятото. И тъй като за един климатик наред с комфорта е важна и енергийната ефективност, GREE са оборудвали модела със система за интелигентно обезскрежаване, която гарантира, че този режим ще бъде използван само когато е необходимо, а не през фиксиран интервал от време.


Това в комбинация с иновативната G10 компресорна технология, спомага за намаляване на разхода на електрическа енергия и запазва производителността на климатика до 100% дори при -15°С, а при -30°С капацитета се редуцира едва с двадесет процента. Енергийният клас на машините от серията U-Crown достига до А++ в режимите отопление и охлаждане, а минималната консумация в режим “Standby“ е само 15W.


И тъй като реалността в която живеем, често ни поднася изненади, климатиците от серията U-Crown са снабдени със система за работа при по-ниско или по-високо от стандартното мрежово напрежение, а именно от 198V до 264V.

Голяма част от високите технологии вложени в серията U-Crown са достъпни и в други машини производство на GREE предлагани на Българският пазар.

Характеристики

  • Енергиен клас: A+++ / A++
  • SCOP = 4.6
  • 15 Hz Инвертор G10
  • 2-стъпален компресор
  • Работни граници: от -30°C до +54°C
  • Регулиране на температурата през 0.5°C
  • Само 18 dB(A) в нощен режим

 

 • Запазване на отоплителната мощност:

 

  • 100% при външна температура -15°C
  • 80% при външна температура -20°C

 

 • Обемен въздушен поток:

 

  • по хоризонтала: до 130°
  • по вертикала: до 180°

 

 • Управление през WiFi на всички климатици в домашната ви мрежа

 

  • Интелигентна система за обезскрежаване
  • I-Feel мини сензор в дистанционното управление
  • Запаметяване на настройките при отпадане на напрежението
  • Система за самопочистване
  • Таймер
  • Часовник
  • Turbo режим
Климатици
Енергиен клас на охлаждане A+++
Енергиен клас на отопление A++
Мощност 12 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 90
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 80
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.39-3.50-4.45
Шум (вътрешно тяло) (dB) 20
Шум (външо тяло) (dB) 52
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 860 x305 x 170
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 899 x 596 x 378
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.56-3.60-5.40
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 11.5
Тегло (външно тяло) (кг.) 44.5

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

* Хиперинверторен климатик 
* Енергиен клас: A+++/A ++
* Охлаждане SEER: 7.00
* Отопление SCOP: 4.60
* Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 33 кв.м./90 куб.м.
* Препоръчителен капацитет в режим отопление: 31 кв.м./80 куб.м.
* Гаранционен срок: 24/60 месеца

ЦЕНА-2170 лв. с ДДС + Включен стандартен монтаж

Подобни климатици

© „Елтерм“ ЕООД - Всички права запазени!