Направи запитване

За въпроси и запитвания

Промоции

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-16PKVPG-E/RAS-16PAVPG-E Daiseikai SUPER 9, 16 000 BTU, Клас A+++

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS-16PKVPG-E/RAS-16PAVPG-E Daiseikai SUPER 9, 16 000 BTU, Клас A+++

Производител : Toshiba
Код на продукта : Toshiba RAS-16PKVPG-E/RAS-16PAVPG-E Daiseikai SUPER 9
Наличност : В наличност

* Хиперинверторен климатик 
* Енергиен клас: A+++/A ++
* Охлаждане SEER: 8.50
* Отопление SCOP: 4.60
* Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 42 кв.м./110 куб.м.
* Препоръчителен капацитет в режим отопление: 42 кв.м./110 куб.м.
* Гаранционен срок: 24 месеца

ЦЕНА-3820 лв с ДДС + Включен стандартен монтаж

3,820.00лв.
-+
 • DC хибриден двойно-роторен инвертор: Двойно-роторният компресор се характеризира с висока ефективност, благодарение на възможността изключително прецизно да променя оборотите си, а това води до значително понижаване разхода на енергия. След поредното подобрение на DC компресор, DSK 6,5 се отличава с безупречната си производителност и безшумна работа.

 • Плазмено пречистване на въздуха (Ag+): Този електрически филтър за почистване от Toshiba може да улавя частици с размер 0,001 μm и е 10 пъти по-бърз от стандартните филтри. Плазменото пречистване на въздуха Ag+ съдържа голямо количество сребърни йони, които притежават силен антибактериален ефект. Той абсорбира и премахва частици и замърсявания, като прах, полени, спори на плесен и вируси и също дезодорира въздуха, като премахва миризмите на тютюн, боклук и т.н.

 • Филтър Toshiba IAQ: Тази технология е в състояние да предотврати значително репродуктивните способности на вредните бактерии и вируси. Освен това тя предотвратява формирането на плесен и гъбички и декомпозира дим, амоняк, летливи органични съединения и лоши миризми.

 • Йонизатор: Генерирайки повече от 1 милион отрицателни йони за всеки квадратен сантиметър въздух, йонизаторът Daiseikai прави Вашата атмосфера свежа, чиста и релаксираща.

 • Предварителен филтър срещу плесен: Високоефективният филтър от Toshiba задържа праха отвън, като по този начин можете да сте сигурни, че Вашето помещение остава свежо!

 • Режим ECO: Постига икономия на енергия до 25% в сравнение със стандартната настройка, без да прави компромис с комфорта. Тази функция повишава или понижава температурата автоматично, за да предотврати екстремни температури и разходи за енергия.

 • Самопочистване: Тази функция понижава влажността в модула, като по този начин не позволява образуването на плесен във вътрешността на Вашия климатик. Когато изключите климатика, автоматично се активира вътрешен вентилатор, който отстранява влагата и изсушава серпентината.

 • Комфортен интелигентен въздушен поток: Климатиците Toshiba Ви позволяват да регулирате въздушния поток прецизно в желаното от Вас положение. С 12 различни положения на жалузите разполагате с повече гъвкавост и плавен, непрекъснат въздушен поток. Или можете да използвате функцията “Swing” (постоянна промяна на посоката на въздушния поток), за да разпределяте въздуха равномерно в помещението.

 • Комфорт с едно натискане: Предварително програмираните настройки, проучени от Toshiba, предлагат точната комбинация от комфорт и икономия на енергия със само едно натискане на бутона.

 • Висока мощност: Този режим осигурява бърз допълнителен въздушен поток в помещението за по-бързо охлаждане или отопление, но отново безшумно!

 • Безшумен режим: Натиснете бутона „Quiet“ (безшумна работа) на Вашето управление и вътрешният модул ще започне да работи при изключително ниските нива от 23 децибела.

 • Комфортен сън: Активирайте „Комфортен сън“ и Вашата климатична система ще компенсира естествената температура през нощта така, че да спите комфортно.

 • Скорост на вентилатора (мощен и прецизен): Климатиците Toshiba имат 7 настройки за скоростта на вентилатора, включително автоматичен режим и режим с висока мощност. Изберете от лек въздушен поток до режима на пълна мощност, който осигурява незабавно до 620 m³/h свеж въздух.

 • Седмичен таймер: Термопомпите Toshiba могат да се програмират с до 4 различни настройки в рамките на даден ден и 7 различни програми за седмица. (опционална функция)

 • Предварително настройване с едно натискане: Запаметете предпочитаните настройки и ги активирайте с едно натискане на бутон.

 • Автоматично рестартиране: Климатикът ще се рестартира автоматично със същите настройки след прекъсване на електрозахранването.

 • Включване/изключване в реално време: Можете да настроите часове за включване и изключване или да програмирате дадена настройка да се повтаря на всеки 24 часа.

 • Таймер за повторение: Програмира таймера да повтаря програмираните настройки на всеки 24 часа.

 • Избор на мощност: Последната функция спомага да направите днешния начин на живот по-комфортен, като Ви позволява да пестите енергия с едно натискане на бутон. Режимът на избор на мощност е настроен първоначално на 100%, което означава, че компресорът работи с обичайния си номинален ток. Когато зададете 75% или 50%, компресорът ще ограничи работата до 75% или съответно 50%.

 • 8°C (5-13) в режим на отопление: При използване на тази функция температурата в помещението се поддържа на ниво от около 8°C, като по този начин се намалява шансът от замръзване на водата в сградните тръбопроводи.

 • Дизайн и надеждност: В продължение на повече от 50 години Toshiba предоставя на клиентите си гарантираната прецизност и експертни познания с безупречно японско качество.

Климатици
Енергиен клас на охлаждане A+++
Енергиен клас на отопление A++
Мощност 16 000 BTU
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.) 105
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.) 95
Отдавана мощност (охлаждане) (kW) 0.90-4.50-5.10
EER (хладилен коефициент, охлаждане) 3.38
COP (коеф. на трансформация, отпопление) 3.76
Шум (вътрешно тяло) (dB) 29
Шум (външо тяло) (dB) 49
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm) 851 x 293 x 270
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm) 800 x 630 x 300
Отдавана мощност (отопление) (kW) 0.80-4.5-6.80
Тегло (вътрешно тяло) (кг.) 14
Тегло (външно тяло) (кг.) 41

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

* Хиперинверторен климатик 
* Енергиен клас: A+++/A ++
* Охлаждане SEER: 8.50
* Отопление SCOP: 4.60
* Препоръчителен капацитет в режим охлаждане: 42 кв.м./110 куб.м.
* Препоръчителен капацитет в режим отопление: 42 кв.м./110 куб.м.
* Гаранционен срок: 24 месеца

ЦЕНА-3820 лв с ДДС + Включен стандартен монтаж

Подобни климатици

© „Елтерм“ ЕООД - Всички права запазени!