Кои са предимствата на пелетен котел модел Pell?

Пелетният котел става все по-предпочитано средство за отопление в съвременните домове. Той се избира от потребители, търсещи максимална ефективност и сигурност в процеса по затопляне на своята къща или апартамент. За да бъдат изпълнени споменатите цели обаче, трябва да бъде избран наистина качествен и надежден пелетен котел. Ето какво можем да ви предложим ние от Елтерм ЕООД с нашия модел Pell:

Палетен котел 1
Палетен котел – Pell
  1. Максимално висок КПД – залагайки на пелетен котел модел Pell, ще си гарантирате максимално висок КПД (коефициент на полезно действие). При неговия механизъм процесът на горене е управляван от електрониката, която подава въздух в необходимите количества. Освен това въпросният пелетен котел е възможно да се конвертира към горене само на дърва, което го прави абсолютно уникален продукт за българския пазар.
  2. Безпроблемна работа и поддръжка – дори да нямате опит с подобни отоплителни уреди, ще можете да работите с пелетен котел модел Pell без никакъв проблем. Монтирането и стартирането му са изключително лесни, като всички функции (запалване, разгаряне, поддържане, изгасяне на огън) са автоматични. Конструкцията на пелетен котел Pell позволява бързия достъп до всеки един елемент за почистване, така че да не се налага демонтиране или разглобяване.
  3. Сигурност – аспектът на сигурността също е от голямо значение, когато става въпрос за дома. Пелетен котел Pell разполага с всички необходими защитни функции и механизми. Функции и механизми, които напълно премахват потенциалния риск от запалване на бункер, блокиране на шнек и други подобни неприятности.

Ако искате да научите още повече за полезните свойства и функции на пелетен котел модел Pell, се свържете с екипа на Елтерм или директно посетете фирмените ни магазини. Ние сме насреща, за да ви предложим най-добрите електрически, отоплителни и климатични инсталации, с които ще намалите своите битови разходи и ще направите дома си по-функционален, сигурен и комфортен отвсякога!

Може да харесате още

Инфрачервено отопление

Нагревателите тип инфрачервено отопление ще ви спестят разходи за енергия, като същевременно предлагат редица предимства за здравето и безопасността на вас и семейството ви. Те

Прочетете повече »