Термопомпи и Чилъри произведени от Елтерм ЕООД

Термопомпа „Въздух- Вода“, модел ETM-LQ

Общо описание :
Сплит термопомпа с вътрешно и външно тяло. Тип на работа- “On/Off”. Фреон R410A. Може да работи в режим отопление и охлаждане. Температура на водата в режим отопление- до 55 градуса. Възможност за подгряване на водата в бойлер. Възможност за управление на термопомпата през компютър или смартфон!

COP- 4 при 7 градуса външна температура и 35 градуса на водата. За повече информация относно коефициента на трансформация вижте техническите данни.

Управление- Dixell, Компресор- Panasonic Scroll, Електрически модул- Елтерм. Цени от 3580лв. за 6kW(отопление) до 5850 лв. за 19kW(отопление) и 8650лв. за 32kW(отопление). За точна ценова листа и оферта моля обадете се или пуснете заявка по е-мейл. Гаранция до 5 години!

Термопомпа „Въздух- Вода“, модел ETM-ThermaV

Общо описание :
Сплит термопомпа с вътрешно и външно тяло. Тази машина използва LG компресор, същият модел като в оригиналната LG ThermaV, както и същият контролер със същата функционалност като при оригиналната машина.  По този начин ние предлагаме на практика същата машина, със същите параметри, но 5000лв по- ниска цена от оригинала.
Тип на работа-“DC Inverter”. Фреон R410A. Може да работи в режим отопление и охлаждане. Температура на водата в режим отопление- до 55 градуса. Възможност за подгряване на водата в бойлер. Възможност за управление на термопомпата през компютър или смартфон!

! Внимание: Това не е преработен климатик LG каквито често се предлагат на пазара на по- ниски цени, а наша разработка възможно най- близка до оригиналната машина, така каквато бихте я купили като комплект ThermaV за 12000лв.!

COP- 4,2 при 7 градуса външна температура и 35 градуса на водата. За повече информация относно коефициента на трансформация вижте техническите данни.

Компресор- LG Scroll, Електрически модул- Елтерм. Цена 5730лв. за 6/ 8/ 9,5kW и 7590 лв. за 12,14,16kW. За точна ценова листа и оферта моля обадете се или пуснете заявка по е-мейл. Гаранция до 5 години!

Термопомпа „Вода- Вода“, модел ETM-WHQ

Общо описание :
Тип на работа- “On/Off”. Фреон R407C. Може да работи в режимотопление и охлаждане. Температура на водата в режим отопление- до 55 градуса. Възможност за подгряване на водата в бойлер. Възможност за управление на термопомпата през компютър или смартфон!

COP- 7 при 7/12 градуса на водата във външен кръг и 35 градуса на водата в отоплителната инсталация. За повече информация относно коефициента на трансформация вижте техническите данни.

Управление- Dixell, Друга автоматика- Danfoss, Компресор- Copeland Scroll. Мощности от 6kW до 1МW. Цени от 5300лв. за 8kW до 25620 лв. за 100kW. Гаранция до 5 години! За точна ценова листа и оферта моля обадете се или пуснете заявка по е-мейл.

Термопомпа „Въздух- Вода“, модел ETM-HQ

Общо описание :
Моноблок чилър. Тип на работа- “On/Off”. Фреон R407C. Може да работи в режим отопление и охлаждане. Температура на водата в режим отопление- до 50 градуса. Възможност за подгряване на водата в бойлер. Възможност за управление на чилъра през компютър или смартфон!

COP- 4 при 7 градуса външна температура и 35 градуса на водата. За повече информация относно коефициента на трансформация вижте техническите данни.

Управление- Dixell, Друга автоматика- Danfoss, Компресор- Copeland Scroll, Електрически модул- Елтерм. Мошности от 4kW до 1MW. Цени от 6720лв. за 8kW до 35500 лв. за 100kW. За точна ценова листа и оферта моля обадете се или пуснете заявка по е-мейл. Гаранция до 5 години!

Термопомпа „Въздух- Вода“, модел ETM-MCH

Общо описание :
Моноблок чилър. Тип на работа- “On/Off”. Фреон R410A. Може да работи в режим отопление и охлаждане. Температура на водата в режим отопление- до 55 градуса. Възможност за подгряване на водата в бойлер. Възможност за управление на термопомпата през компютър или смартфон!

COP- 4 при 7 градуса външна температура и 35 градуса на водата. За повече информация относно коефициента на трансформация вижте техническите данни.

Могат да се свързват серийно за постигане на желаната мощност, Компресор- Copeland Scroll. Мошности от 30kW до 200kW. Цени от 9950лв. за 30kW до 49950 лв. за 200kW. Гаранция до 5 години! За точна ценова листа и оферта моля обадете се или пуснете заявка по е-мейл.

Термопомпа „Слънце- Вода“

Общо описание :
Сплит термопомпа с вътрешно тяло и вънпно тяло( слънчев колектор). Тип на работа- “On/Off”. Фреон R134А или R407C. Може да работи само в режим отопление или да се монтира в комбинация със стандартна термопомпа въздух- вода, за да има и охлаждане и да увеличи COP-а на машината. Температура на водата в режим отопление- до 55 градуса. Възможност за подгряване на водата в бойлер. Възможност за управление на термопомпата през компютър или смартфон!

COP- от 4 до 7 според слънцегреене и външна темепратура. За повече информация относно коефициента на трансформация вижте техническите данни.

Машината работи със специален тип слънчеви термодинамични панели, като взима топлина от слънцето и загрява водата. Компресор- Danfoss Scroll. Мощности от 1kW до 50МW. Цени от 3500лв. за 2kW до 52000 лв. за 50kW. Гаранция до 5 години! За точна ценова листа и оферта моля обадете се или пуснете заявка по е-мейл.

VRF системи- Tekno Point- Италия

Общо описание :
MDV Digital Scroll външни тела се произвеждат в „Мини“ версия (12-14 kW) и традиционната версия (25,2 – 28 – 33,5 – 40 – 45 kW).

„Мини“ версиите имат максимално разстояние от 55 метра между вътрешно и външно тяло, максималната разлика във височините между външно и вътрешно тяло е 20 метра, а максималната разлика във височините между няколко вътрешни тела е 8 метра.

Традиционните версии имат максимално разстояние от 150 метра между вътрешно и външно тяло, максималната разлика във височините между външно и вътрешно тяло е 50 метра и максималната разлика във височините между няколко вътрешни тела е 15 метра.

Термопомпен бойлер

Общо описание :
Термопомпен бойлер. Загрява водата в бойлера около 3 пъти по- ефективно от ел. нагревател. Състои се от бойлер и външно тяло. Бойлерите са 120 и 150 литра. За повече информация вижте техническите данни.

Термопомпен бойлер Thermox – Tekno Point- Италия

Общо описание :
Термопомпен бойлер за външен/ вътрешен( в технически помещения) монтаж.

Термопомпи Въздух – Вода за жилищно приложение- отопление, охлаждане, БГВ, басейни

Предлагаме системите на Fujitsu General, Daikin Altherma, LG, Toshiba