Вентилация- Индустриални вентилатори, Въздухообработващи централи

“Елтерм” ЕООД е дистрибутор за България на фирми VENTS- Украйна и Casals- Испания
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
VENTS :
VENTS разполага с производствена площ от 60000 м2 и над 2500 професионалисти осигуряващи завършен цикъл на производството- от идеята до крайният продукт.

Разнообразието от продукти на VENTS е голямо:

Индустриална вентилация: вградени( ducted) вентилатори( кръгли и квадратни); Коминни вентилатори; Аксиални, Покривни, Осеви вентиалтори; Въздухообработващи централи( AHU) и устройства.

! Геотермална въздухобоработваща централа !

Решения за вентилация на единични помещения и стаи- вградени в стената- Вкарват пресен въздух без енергийни загуби!
Попитай за Индустриален Каталог на VENTS
Решение за вентилация на единични помещения- Серия MICRA- за монтаж на стена
……………………………………………………………………………………………………….
Общо описание :
MICRA е уред, който подсигурява изхвърляне на мръсният въздух от стаята, филтриране, загряване(когато е необходимо) и вкарване на пресен въздух. MICRA е самостоятелна вентилация на достъпна цена. Micra използва топлината на изхърленият въздух, за да загрее вкараният външен въздух. Подменяйки въздуха в стаята, Micra предпазва от развитието на плесен и подсигурява здравословен начин на живот. За монтаж на стена!
Решение за вентилация на единични помещения- Серия TwinFresh- за монтаж на стена
……………………………………………………………………………………………………….
Общо описание :
TwinFresh е уред, който подсигурява изхвърляне на мръсният въздух от стаята, филтриране, загряване(когато е необходимо) и вкарване на пресен въздух. TwinFresh е самостоятелна вентилация на достъпна цена. Micra използва топлината на изхърленият въздух, за да загрее вкараният външен въздух. Подменяйки въздуха в стаята, TwinFresh предпазва от развитието на плесен и подсигурява здравословен начин на живот. За вграден монтаж в стена!
Геотермална вентилация
……………………………………………………………………………………………………….
Общо описание :
Решението на VENTS изпозлва топлината от земята, за да загрее студеният въздух през зимата и да го охлади през лятото преди да се вкара в помещението. Това води до значително намалени разходи за подгряване/охлаждане от въздухообработващата централа и следователно до по- икономично отопление/охлаждане. За повече информация-Свържете се с нас!
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Casals :
Casals разполага с производствена площ от 12000 м2 и прозивежда над 100 различни модела и типове вентилатори. В момента с над 125 години история, Casals има богат каталог за индустрилна вентилация.

Разнообразието от продукти на Casals е голямо:

Индустриална вентилация: вградени( ducted) вентилатори( кръгли и квадратни); Коминни вентилатори; Аксиални, Покривни, Осеви вентиалтори; Въздухообработващи централи( AHU) и устройства; Вентиалтори за отстраняване на дим, ATEX вентилатори, Jet вентилатори.

Попитай за Индустриален Каталог и Софтуер за селекция на Casals
 
! Тъй като всеки случай е специфичен, а разнообразието от продукти голямо- Моля свържете се с нас- за най точна оферта и помощ при избора на съоръжение !