Проточни бойлери

Проточен бойлер Модел: “KDE.5”
Проточен бойлер от най- висок клас. Подходящ е за едновременно захранване с топла вода на няколко консуматора (вана, душ или мивки). Предназначен за свързване към трифазна електрическа мрежа. Микропроцесорно управление на мощността в зависимост от водния поток. Плавно регулиране на температурата на водата от 30°C до 60°C . LCD дисплей с възможности за: избор между три максимални мощности, температурна памет(възможност да се запаметят трите най- често използвани температури на водата- например: Т1- мивка; Т2- душ; Т3- вана.); възможност за отчитане на входна и изходна температура на водата, количество на протичащата вода, както и на актуално употребяваната мощност. Възможност за подгряване на по- рано подгрята вода( например съвместна работа със соларна система ). Модерен и естетичен външен вид. Външен капак от висококачествена пластмаса. Сертификат от VDE ( Германска изпитвателна лаборатория ). Мощности: 9,12,15kW 17/18/21/24kW и 27kW. 5 години гаранция!
Проточен бойлер Модел: “KDE.3”
Електронни бързонагряващи, проточни бойлери, подходящи за едновременно захранване с топла вода на няколко консуматора (вана, душ или мивки). Предназначени за свързване към трифазна електрическа мрежа. Електронно регулиране на мощност в зависимост от водния поток. Плавно регулиране на температурата на водата от 30°C до 60°C. Възможност за подгряване на по- рано подгрята вода( например съвместна работа със соларна система ). Модерен и естетичен външен вид. Външен капак от висококачествена пластмаса. Сертификат от VDE ( Германска изпитвателна лаборатория ). Мощности: от 9/12/15kW, 17/18/21/24kW и 27kW. 5 години гаранция!
Проточен бойлер Модел: “EPME”
Електронен проточен бойлер “EPME” от ново поколение. Монофазно изпълнение. 8 мощности в един уред- от 5,5kW до 9 kW. Подобрен и осъвременен дизайн и технически характеристики. Електронно регулиране на мощност в зависимост от водния поток. Плавно регулиране на температурата на водата от 30°C до 60°C. Възможност за подгряване на по- рано подгрята вода( например съвместна работа със соларна система ). Меден водосъдържател и тръбни нагреватели. Модерен и естетичен външен вид. Външен капак от висококачествена пластмаса. Сертификат от VDE ( Германска изпитвателна лаборатория ). Мощности: от 5,5 kw до 9kw за монофазна ел. мрежа. 5 години гаранция!
Проточен бойлер Модел “Amicus”
Бързонагряващи, проточни бойлери, подходящи за монтиране под или над мивка. Може да се монтират към две мивки една до друга или да се свържат към душ. Единственото условие за свързване към душ е главата на душа да бъде с фино разпръскване. Температурна модулация със скоростта на водния поток. Пластмасов водосъдържател и пресостат за диференциално налягане. Модерен и естетичен външен вид. Външен капак от висококачествена пластмаса. Сертификат от VDE ( Германска изпитвателна лаборатория ). Мощности: 5 и 6 kW. Универсален вараинт- за монтаж под и над мивка. 5 години гаранция!
Проточен бойлер Модел: “Twister”
Проточни бойлери, идеални за монтаж над мивка. Два варианта- 3,5 kW и 5,5 kW (с превключвател на мощността 5,5- 4,4kW). Минимални разходи на вода и енергия. Метална батерия. 5 години гаранция!
Проточен бойлер Модел: “Maximus”
Бързонагряващ, проточен бойлер, подходящ за индустриални приложения( или за ползване на места , където има голяма нужда от топла вода). Предназначен за свързване към трифазна електрическа мрежа. Електронно регулиране на мощност в зависимост от водния поток. Увеличен обем на нагревателния комплекс, както и площта на нагряване, които осигуряват висока издръжливост при постоянна работа. Меден водосъдържател и пресостат за диференциално налягане. Медни, тръбни нагреватели. Модерен и естетичен външен вид. Външен капак от висококачествена пластмаса. Сертификат от VDE ( Германска изпитвателна лаборатория ). Мощност: 36 kW. 5 години гаранция!
Проточен бойлер Модел: “KDH Luxus”
Хидравлични бързонагряващи, проточни бойлери, подходящи за едновременно захранване с топла вода на няколко консуматора (вана, душ или мивки). Предназначени за свързване към трифазна и монофазна електрическа мрежа. Система за автоматично включване и избор на мощност в зависимост от водния поток. Опция “Летен режим”, позволяваща икономично използване с ниска консумация на енергия. Регулиращ клапан, позволяващ настройване на комфортна температура при максимален воден поток. Меден водосъдържател и пресостат за диференциално налягане. Медни, тръбни нагреватели. Надеждни микропрекъсвачи. Модерен и естетичен външен вид. Външен капак от висококачествена пластмаса. Сертификат от VDE ( Германска изпитвателна лаборатория ). Мощности: от 9 kw до 24 kw. 5 години гаранция! Стар модел, излязъл от производство, налични бройки на склад!
Проточен бойлер Модел: “KDE Bonus”
Електронни бързонагряващи, проточни бойлери, подходящи за едновременно захранване с топла вода на няколко консуматора (вана, душ или мивки). Предназначени за свързване към монофазна или трифазна електрическа мрежа. Електронно регулиране на мощност в зависимост от водния поток. Плавно регулиране на температурата на водата от 30°C до 60°C. Възможност за подгряване на по- рано подгрята вода( например съвместна работа със соларна система ). Меден водосъдържател и тръбни нагреватели. Модерен и естетичен външен вид. Външен капак от висококачествена пластмаса. Сертификат от VDE ( Германска изпитвателна лаборатория ). Мощности: от 9 kw до 24 kw. 5 години гаранция! Стар модел, излязъл от производство, налични бройки на склад!
Проточен бойлер Модел: “Opus”
Бързонагряващ, проточен бойлер от ново поколение, оборудван със системи за управление на водния поток и температурата на водата. Електронно регулиране на температурата на водата. Клас на безопасност IP25, позволяващ монтирането му в душ- кабина. Сензор за воден поток, устойчив на замърсители на вода. Медни тръбни нагреватели и водосъдържател. Модерен и естетичен дизайн. Сертификат от VDE ( Германска изпитвателна лаборатория ). Произвежда се в два варианта- само с душ и комбиниран (душ и мивка). Мощност: 6,8 KW. 5 години гаранция! Стар модел, излязъл от производство, налични бройки на склад!
Проточен бойлер Модел: “Luna”
Обемен бойлер с малки размери. 5- литров водосъдържател от неръждаема стомана, температурен обхват от 23°C до 70°C. Много бързо време за загряване( 5 литра- 5,5 мин.). Мощност на нагревателя- 2kW. Възможност за свързване към всякакви видове батерии. 5 години гаранция! Стар модел, излязъл от производство, налични бройки на склад!

Защо ни е необходим проточен бойлер

Някои от вас със сигурност си задават въпроса – защо ни е

Проточен бойлер 1
Проточен бойлер – обадете ни се!

проточен бойлер, след като можем да използваме обикновен? Или още – какви са предимствата на проточен бойлер пред останалите методи за нагряване на вода?

Съвременният свят се нуждае от иновативни технологии, които да пасват на забързания ритъм на живот и да улесняват всекидневните нужди и потребности. Работата на всеки проточен бойлер се състои в нагряване на течащата, преминаваща през него вода. Получаваме топла вода винаги и по всяко време, само няколко секунди време след пускането й. Проточният бойлер се явява като заместител на обемния и се употребява на места без топла вода или с цел по-ефективно използване на електроенергия. С компактните си размери проточен бойлер е често срещано оптимално решение за поставяне в кухни, бани, барове, вили, работилници или кабинети. Притежаващият елегантен дизайн на модерен уред проточен бойлер би паснал идеално в интериорния дизайн на всяка модерно обзаведена кухня. Разновидностите и моделите проточен бойлер притежават своите различни функции и екстри. Преди да пристъпите към покупката на проточен бойлер е важно да съобразите неговия вид с предназначението, за което ще го използвате. Освен това от голямо значение са и ел. мрежата и правилното оразмеряване при поставяне на проточен бойлер.

Виж повече:

 

Проточен бойлер – идеално вписващ се във вашия ритъм

Проточен бойлер 2
Проточен бойлер – високо качество!

За много от нас времето е прекалено ценно за хабене на излишни нерви и усилия в битови потребности. В това отношение проточният бойлер може да ни осигури необходимото улеснение. Когато веднъж усетите ползите в практически и финансов план, ще разберете, че поставянето на проточен бойлер е истински стратегически ход. Електронно регулиране на водата дава възможност сам да зададеш на своя проточен бойлер температурата, която искаш да достигне. Не се налага да чакаш, за да се получи точната смес между топло и студено или да продължаваш, да се опитваш да я регулираш, според конкретните си нужди. Когато проточен бойлер има дигитален дисплей, той показва точните градуси на водата, за да не се чудите, дали е достатъчно загрята за чаша кафе или е прекалено гореща за готвене или измиване на зъбите. Не е необходимо да пробвате с ръка или да губите излишно време за регулация, когато имате проточен бойлер и сте задали точните градуси. Със сигурност един от начините да започнем да живеем природосъобразно е да използвате точно толкова топла вода, колкото ни е потребна. Проточен бойлер е създаден за нашето време, като не просто ви спестява време и пари, а се превръща в незаменимо допълнение към домакинството и вашата същност.

 

Проточен бойлер – работи умно и икономично

Единственият начин да имате топла вода вкъщи постоянно е да държите вашият бойлер винаги включен. Ако използвате обикновен, а не проточен бойлер, това несъмнено ще отрази зле на сметките ви за ток. Уредът проточен бойлер е едно от изобретенията на модерния свят, което безпогрешно се вписва в динамичната природа на човека. Когато просто искате да измиете чинните, не ви е необходим цял бойлер, а чакането водата да се стопли често пъти ви затормозява, отегчава или пък е невъзможно. С проточен бойлер, сте свободни да действате само след няколко секунди време. Определени модели проточен бойлер имат възможност за взаимодействие със соларна система, което ги прави още по-екологични и оптимални за действие. През топлите месеци проточен бойлер с опция „летен режим“ също би намалил енергията за отопление и съответно разходите и сметки. Научно доказано е, че един проточен бойлер е с около 30% по икономичен от обемен бойлер. Инсталацията на проточен бойлер във вашата кухня или баня е една от малките стъпки към по-умен начин на живот, с мисъл и грижа към околната среда.

 

Проточен бойлер – сигурна алтернатива в много ситуации

Проточен бойлер 3
Проточен бойлер – топ предложения

Поставянето на проточен бойлер е страхотно и популярно решение за мивки в гаражи, работилници или кабинети, където не прекарваме цялото си време, но топла вода може да ни потрябва във всеки един момент. Има възможност да бъде позициониран отвън над мивката, както и да бъде прибран под нея. Функцията за контролиране на водния поток го прави приложим за различните видове дейност, съобразени със особеностите на работа, за която използвате проточен бойлер. Съществуват и варианти за бързонагряващ проточен бойлер за индустриални нужди или за места, където има голяма нужда от топла вода. Този тип проточен бойлер има голяма мощност и изисква наличие на трифазен ток. За много хора прекарването на уикендите е най-приятно именно на вилата сред природата или на село. Използването на проточен бойлер в тези ситуации също е най-оптималният вариант. Монтира се лесно, може да бъде поставен в лятна градина или барбекю навес, където не е прекарана топла вода, а имате нужда от такава. А по-авантюристично настроените може би планират да пътуват с караваната за празниците. Пръв помощник в живота на колела и оцеляването на широкия път, разбира се може да бъде проточен бойлер.

 

Проточен бойлер в банята

Проточен бойлер 4
Проточен бойлер – доверете се на професионалистите!

Някои от моделите проточен бойлер имат опция за поставяне на душ, което го прави приложим за къпане. Не е проблем да бъде монтиран в банята и да се използва постоянно с тази цел и няма нужда дори да имате обемен бойлер. Проточен бойлер може да бъде толкова мощен, че да захранва три източника едновременно, като вана, душ и мивка. С проточен бойлер в банята успяваме да избегнем излишна загуба на вода по тръбите или прекалено застояване. Освен това няма опасност топлата вода да свърши по средата на сутрешния душ или докато измиваме току-що боядисаната на коса. Не трябва да се обаждате вкъщи на гаджето, родителите или съквартирантите и да им напомняте да включат бойлера, за да можете да се изкапете спокойно, когато се приберете. Всичко това, поради факта, че можем да имаме пълно доверие на нашия проточен бойлер. Поставяйки проточен бойлер в банята имате топла вода за къпане, когато си пожелаете. Всеки проточен бойлер работи само, докато ползвате водата, което го прави практичен и ефективен.

Доверете се на Елтерм в избора на проточен бойлер

За да сте добре запознати в определените характеристики и особености на вашия бъдещ проточен бойлер трябва да се консултирате с компетентни специалисти в тази област. Екипът от експерти на Елтерм ще ви помогне в тази крачка със съвети, според спецификите на мястото, където ще поставяте проточен бойлер. Не се колебайте да потърсите мнението им и по други теми като например термопомпени бойлери, термопомпи и слънчеви колектори.

Защо ни е необходим проточен бойлер

Проточен бойлер – идеално вписващ се във вашия ритъм

Проточен бойлер – работи умно и икономично

Проточен бойлер – сигурна алтернатива в много ситуации

Проточен бойлер в банята

Доверете се на Елтерм в избора на проточен бойлер