Услуги

Услугите, които предлагаме

Фирма „Елтерм” ЕООД работи в областта на електрическите, отоплителни и климатични инсталации от 1996г. Разполагаме с висококвалифициран и добре обучен инженерно-технически екип за доставка, инсталиране и поддържане на климатична и отоплителна техника. Фирмата има повече от 25- годишен опит в производството на електрически котли и 15- годишен опит в производството на термопомпи. През последните над 25 години имаме монтирани хиляди уреди и стотици изградени отоплителни, климатични и слънчеви инсталации. Избирайки нас, се доверявате на поколения опит!

Отопление и Климатизация

Фирма “Елтерм” извършва широка гама от дейности в областта на отоплението и климатизацията:

В и К

Фирма “Елтерм” изпълнява вътрешносградни водопроводни и канализационни инсталаци с полипропиленови, медни и ПВЦ тръби.

Електрически инсталации

Фирма “Елтерм” изпълнява разнообразни видове електрически иснталации за битови и индустриални приложения:

Отзиви

Какво казват за нас

Винаги качествено и вежливо отношение при комуникацията и изпълнението на инсталациите и монтажите ни!

Дълго време търсих и разпитвах каква отоплтиелна инсталация да направя. След консултация със специалистите от „Елтерм“ ЕООД разбрах всички предимства и недостатъци, които различните типове системи предлагат и се спрях на предлаганата от тях термопомпена система. Цената и беше значително по- ниска от други подобни оферти и вече работи безпроблемно над 6 години и съм безкрайно доволен.

Ангел Георгиев

Преди време си поставих електрически котел, произведен от „Елтерм“ ЕООД. Очакванията на повечето хора се че разходът му ще е непосилно висок, но всъщност той е съвсем приличен и то при много ниска цена на инсталацията, точно както бях посъветван от специалистите на „Елтерм“ ЕООД, за което съм безкрайно благодарен.

Георги Василев

След консултация с „Елтерм“ ЕООД относно начините за загряване на вода за битови нужди, ми препоръчаха проточен бойлер, благодарение на който забравих за времето, когато чакахме водата да се загрее с часове и се редяхме на опашки пред собствената си баня.

Мария Нешева

Монтираната от „Елтерм“ ЕООД слънчева инсталация работи безпроблемно вече 4 години и винаги имам безплатна топла вода.

Илиян Димитров